Geomap Medi Ambient i Paisatge

Geomap centra la seua activitat en la gestió ambiental i paisatgística de diferents tipus de plans i projectes

Pla de Participació Pública de l’Estudi d’Integració Paisatgística del projecte bàsic de legalització d’una vivenda existent per mitjà del procediment de declaració simplificada d’impacte territorial ubicada en Pda. Hortetes de Pamis (Parc. 126, Pol. 7) del Terme Municipal d’Ondara (Alacant)

Servisca la present publicació, hui dia 29 d’abril de 2024, al web de Geomap Medi Ambient i Paisatge com a l’Anunci d’inici del Pla de Participació Pública de l’Estudi d’Integració Paisatgística del projecte bàsic de legalització d’una vivenda existent per mitjà del procediment de declaració simplificada d’impacte territorial ubicada en Partida Hortetes de Pamis, parc. 126, pol. 7, del Terme Municipal d’Ondara (Alacant), pel qual es posa a disposició del públic interessat la documentació procedent a fi de valorar des del punt de vista paisatgístic l’activitat esmentada.

A continuació, es mostra per a la seua visualització i descàrrega la memòria del Pla de Participació Pública:

En el següent document s’ofereix l’enquesta, la qual es pot emplenar i remetre a la direcció de correu electrònic nicolau.vives@geografos.org:

En el mapa que es mostra tot seguit, es pot observar la ordenació del projecte en la parcel·la, en la qual s’ha plantejat l’adequat manteniment de les diferents espècies arbòries i vegetals existents com a mesura d’integració en el paisatge, entre altres mesures.

Ordenació del projecte en les parcel·les.

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 29 Abril, 2024 by in EIP, Geomap, Participació ciutadana, Urbanisme.

Navegació

https://www.instagram.com/geomappaisatge/

Translate the page!

”

Calendari

Abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930